• Member of Euro-limousine
  • eurolimousine logo

n Feestelijk vervoer voor iedere speciale gelegenheid.

Lincoln Towncar stretched limousine

 


limo    

Viert u uw 65e verjaardag graag in stijl?  Heeft u een jubilaris die als verassing naar een bestemming vervoerd moet worden door een goed opgeleide chauffeur? Wilt u met een groep iets bijzonders vieren?

Voor Van Delden Limousine Service is eigenlijk niets teveel of te gek, of het nu gaat om het vervoeren van zakenmensen, directieleden, bruidsparen, toeristen of beroemdheden van over de hele wereld, wij passen ons moeiteloos aan.

Trouwvervoer 

Op de dag dat alles perfect moet zijn vertrouw je het vervoer niet toe aan de eerste de beste. Onze business-class service maakt uw mooiste dag compleet. Van Delden Limousine Service verzorgt met haar unieke wagenpark en gastheren het vervoer van het bruidspaar en/of de gasten. Het enige dat u nog hoeft te doen is optimaal genieten van de dag van uw leven!

Meer dan 125 jaar ervaring

Trouwvervoer is een specialiteit van Van Delden sinds de uitvinding van het wiel. Wij vinden het niet meer dan vanzelfsprekend dat op uw huwelijksdag, zeker het vervoer, tot in de puntjes geregeld is. Daarom raden wij u aan de auto voor het huwelijk tijdig te reserveren.

Tarieven:

1e uur  €150,--  en elk volgende uur € 90,-- 

Halve dag (4uur) € 375,--

Hele dag (8 uur) € 600,--

Fles kinderchampagne € 10

Fles prosecco € 25

Fles Moët & Chandon € 70

De genoemde prijzen zijn incl.BTW.

De af- en aanrijdtijden zijn hierbij niet inbegrepen.

Eigen consumptie meebrengen is niet toegestaan.

Heeft u speciale wensen? Laat het ons weten via ons contactformulier. Wij nemen dan direct contact met u op.