• Member of Euro-limousine
  • eurolimousine logo

Tours & Specials

Naast het besturen van de auto hebben onze chauffeurs ook de kwaliteit om als gids te fungeren. Over de meeste plaatsen in Nederland, maar ook bijvoorbeeld in o.a. België, Duitsland, Frankrijk en de overige landen in Europa, kunnen onze chauffeurs iets vertellen over de uiteenlopende bijzonderheden van de doellocaties.

Van Delden Limousine Service biedt u tours door Nederland en Europa. In overleg kunt u uw eigen route kiezen. U geeft aan wat u zou willen zien, en wij verzorgen de rest. Wij bieden u comfortabel en stijlvol transport en deskundige begeleiding door één van onze gastheren. Zij kunnen u alle mooie plekken van Nederland laten zien.
Van Delden Limousineservice kent daarnaast een aantal standaard programma's, die bovendien aan uw specifieke interesses aangepast kunnen worden. Naast Engels spreken wij  meerdere talen zoals Spaans, Portugees, Frans, Duits en Itialiaans.

Enkele voorbeelden:


tu molens 260Grand-Holland

U begint de dag vroeg met een bezoek aan 's werelds grootste bloemenveiling in Aalsmeer. De tocht gaat vervolgens naar Den Haag, zetel van het Nederlandse parlement en het Internationale Hof van Justitie. Maar er is meer te zien in Den Haag: het Mauritshuis met een toonaangevende collectie 17 eeuwse meesters, de nationale miniatuurstad Madurodam en de wervelende badplaats Scheveningen. Ten zuiden van Den Haag ligt Delft, een prachtig stadje vol historie, beroemd om haar Delfts Blauw aardewerk. U kunt de originele productie hiervan bijwonen. Een bezoek aan Rotterdam kan tevens tot de mogelijkheden behoren. Rotterdam is een moderne metropool met de grootste haven ter wereld en een schat aan bijzondere hedendaagse architectuur. 
Tijdsduur: Een hele dag


tu volendam 260Waterland

In Noord Holland bezoekt u de pittoreske vissersdorpen Marken en Volendam en Edam (bekend van de kaas). Uw tocht zal verder door de polders naar de windmolens aan de Zaanse Schans gaan. 
Tijdsduur: Een halve dag

Deze tour kan eventueel uitgebreid worden met een 
bezoek aan de afsluitdijk en het Zuiderzee Museum in Enkhuizen.
Tijdsduur: Een hele dagtu veluwe 168Het Oosten

Deze tour begint met een bezoek aan het Koninklijk Paleis het Loo bij Apeldoorn. Dit paleis is omgeven door schitterend aangelegde tuinen. Vervolgens brengen wij u naar het Kroller-Mullermuseum in het Nationale Park de Hoge Veluwe. 
Dit museum kent één van de beste collecties van Van Gogh ter wereld. Een bezoek aan het Oosten van Nederland is niet compleet zonder een bezoek aan dit museum en een wandeling door haar prachtige beeldentuin. 
Tijdsduur: Een hele dag


tu tulpen 168De Hollandse Bollenvelden

Vanaf eind maart tot eind mei bloeien miljoenen tulpen, hyacinthen en narcissen op de beroemde Bollenvelden in Zuid Holland.
Midden tussen de bollenvelden ligt de Keukenhof, aangelegd door gemeenschappelijke bollenkwekers om hun prachtige producten te kunnen tonen.
Tijdsduur: Een halve dag.
Bijzonderheden: Seizoensgebonden.


tu antwerp 2België

Alle bezienswaardige Belgische steden zijn binnen 2 tot 3 uur rijden van Amsterdam te bereiken. Dagtochten zijn mogelijk naar bijvoorbeeld Antwerpen met haar prachtige kathedraal en levendige haven. Of brussel met haar historische monumenten en paleizen en hoofdkwartier van de Europese Unie. Of doet u het liever wat rustiger aan? Kies dan voor een tocht naar de Brugge en/of Gent, middeleeuwse steden rijk aan 14e en 15e eeuwse architectuur. Brugge en Gent zijn bovendien bekend om de fabricage van kant.