Over Van Delden Limousine Service

Kwaliteit in executive vervoer

Voor échte luxe, al 130 jaar.

Luxe vervoer is meer dan een mooie auto. Dat begrijpen we bij Van Delden Limousine Service maar al te goed. Echte kwaliteit schuilt in de details. In gastvrijheid en professionaliteit vanaf het eerste contact totdat u op uw bestemming bent gearriveerd. Met die visie werd ons bedrijf 130 jaar geleden opgericht. In die jaren is veel veranderd. Maar wat altijd hetzelfde is gebleven, is ons streven om u een optimale ervaring te bezorgen.

Wij stellen ons graag aan u voor

Het team van Van Delden Limousine Service

Professioneel vervoer begint bij een professioneel team.

Directie
RalphDirectie
Directie
RobertDirectie
Ambassadeur
PeterAmbassadeur
Administratie
CarolineAdministratie
Administratie
StephanieAdministratie
Senior Planner
RitoSenior Planner
Planner
LowiPlanner
Quality Manager
JulienQuality Manager
Wagenparkbeheerder
CasperWagenparkbeheerder

Onze chauffeurs

Onze chauffeurs zijn er niet alleen om u te vervoeren. Zij zijn uw gastheer. Strak in pak staan ze voor u klaar en zorgen zij voor uw comfort tijdens de rit. Veel van onze chauffeurs beschikken over het CCV D1 Directiechauffeur Diploma. Dit betekent dat ze zijn opgeleid als VIP-, directie- en overheidschauffeur. Daarnaast doorlopen ze een training binnen ons bedrijf, waarin onze werkwijze en servicegerichtheid centraal staan. Wat dat voor u betekent? Optimaal comfort, veiligheid en discretie bij elke rit.

Onze visie op vervoer

Onze missie

Toen Herman van Delden in 1888 ons bedrijf oprichtte, had hij één doel: het bieden van vervoer op topniveau. Destijds betekende dat betrouwbare paarden, luxe en comfortabele rijtuigen en goed getrainde koetsiers. Tegenwoordig ziet ons wagenpark er iets anders uit, maar de doelstelling van betrouwbaarheid en comfort is gebleven. We zetten graag dat stapje extra voor u. We behandelen elke klant als VIP, en elke rit als even belangrijk. Zodat u zorgeloos kunt instappen en kunt genieten van onze luxe.

Onze visie

Van Delden wil Nederlands meest klantgerichte, betrouwbare en efficiënte bedrijf in luxe personenvervoer worden met daarbij de actieve aandacht voor duurzaamheid. Van Delden wil de voor de klant de eerste keus zijn, voor medewerkers een aantrekkelijke werkgever zijn.

Duurzaam vervoer

Met de opkomst van hybride en elektrische auto’s is duurzaam, milieuvriendelijk vervoer mogelijk geworden. Hier dragen wij graag aan bij. Daarom kunt u bij uw reservering kiezen voor onze Tesla Model X. Deze stijlvolle auto is van alle gemakken voorzien en rijdt 100% elektrisch.

Internationaal netwerk

We bieden onze diensten niet alleen aan in Nederland, maar gaan graag voor u de grens over. Ritten naar omringende landen zoals Duitsland, België, Frankrijk of verder zijn geen probleem. Daarnaast hebben we een goed wereldwijd netwerk. Hierdoor kunnen we op vrijwel iedere plek vervoer regelen met dezelfde luxe als wij zelf bieden. Ook dat is onze service.

Al 130 jaar een begrip

Van Delden Limousine Service: sinds 1888

Ons bedrijf kent een rijke geschiedenis, van paardenstal tot VIP-vervoer.

Toen ons bedrijf in 1888 werd opgericht door Herman van Delden, had hij vast nooit gedacht dat we 130 jaar later nog altijd zijn ambitie zouden waarmaken: het bieden van luxe vervoer met uitmuntende service.

Wat begon als kleine stalhouderij groeide al snel uit tot succesvol bedrijf met tientallen paarden en rijtuigen. Zelfs het Koninklijk Huis maakte gebruik van onze diensten. De overstap van paard en koets naar limousines was een ingrijpende beslissing, maar bleek al snel de juiste keuze. Van Delden Limousine Service floreerde en ontwikkelde zich, onder leiding van de familie, tot een high-end vervoersservice waar nationale en internationale bekendheden gebruik van maken.

Vandaag de dag is het bedrijf in handen van de 5e generatie van de familie Van Delden. We zijn trots op onze historie en houden onze tradities graag in ere. We verwelkomen u dan ook graag in één van onze auto’s.

Bekijk de pagina Historie voor meer over onze geschiedenis.

foto.jpg