Introductie

Of uw plannen nu zakelijk of privé zijn, Van Delden Limousine Service biedt u betrouwbaar en efficiënt vervoer in luxe, elegante voertuigen. Bezoek ons online platform om uw transfers direct en eenvoudig te boeken.

Vliegveld transfer

Vermeld uw vluchtnummer bij uw reservering, dan staan we klaar als u arriveert.

Uw chauffeur houdt het vluchtschema in de gaten en houdt rekening met vertragingen.

Van Delden Limousine Service biedt gunstig geprijsde taxidiensten van en naar vliegveld (AMS) Amsterdam Schiphol en andere vliegvelden in de Benelux. We verzorgen ritten voor particulieren, executive vervoer en reisdiensten. Zo heeft u zowel voor uw vakantie als voor zakenreizen een betrouwbare partner voor uw taxivervoer. Ook als u vliegt met een privévliegtuig staan onze chauffeurs klaar om u in alle luxe en discretie naar uw bestemming te brengen.

Boek nu

Transfers

Haventransfer

Geniet van het gemak en de luxe van een transfer chauffeur die op uw wacht als u arriveert met een rivier- of zeecruise. Geen gedoe met het ter plekke zoeken naar een taxi, maar een chauffeur die al klaarstaat bij de terminal in Rotterdam, Amsterdam of elders in Nederland.

Stadstransfer

Ga zorgeloos op stap in de stad met betrouwbaar vervoer. Van Delden Limousine Service brengt u en uw vrienden graag naar de stad voor een diner, een zakenafspraak of gewoon een avondje plezier. We halen u op bij uw hotel en brengen u tot aan de deur van bijv. het Centraal Station, een museum, restaurant, etc..

Boek nu

Roadshows

Wij vervoeren roadshows voor enkele van de grootste namen in het bankwezen

Van Delden Limousine Service werkt al sinds vele jaren met de banksector en ons team kent de bank- en zakendistricten dan ook perfect. De chauffeurs kennen de shortcuts, de beste plekken om te wachten en de ideale routes om verkeersdrukte te vermijden.

We begrijpen dat meetings uitlopen en plannen veranderen tijdens een roadshow. Onze chauffeurs houden contact met de executives en hun teams, verzamelen alle benodigde documenten ruim voor een meeting en werken ad-hoc waar nodig.

Het kan stressvol zijn om een VIP of executive van A naar B te brengen, maar ons team adviseert u graag over de planning en denkt aan elk detail. Ons trackingsysteem levert realtime gps-informatie voor cliënten en passagiers. Hierdoor zijn we altijd op tijd om u op te pikken en hebben we goed inzicht in de (reis)tijd tussen meetings in.

Al onze chauffeurs hebben ervaring met roadshows en uitgebreide kennis van Nederlands financiële district. Ze kennen alle belangrijke locaties en de snelste routes tussen die locaties. En uiteraard hebben zij de uitstraling en discretie die u van ons mag verwachten. Niet voor niets vragen veel van onze cliënten om specifieke chauffeurs.

Boek nu

Tours

Met een op maat samengestelde tour heeft u alle keuzevrijheid om uw ideale bezoek aan Nederland te plannen. Geef uw wensen door en wij maken een reisplanning die perfect aansluit op uw verwachtingen en expertise.

Nederland staat bekend om zijn tulpen, molens en klompen. Maar ook om de rijke historie, mooie landschappen, gevarieerde musea en het bruisende stadsleven van onder andere Amsterdam. In deze stad vindt u niet alleen een gezellig nachtleven, maar ook bekende musea zoals het Rijksmuseum, Anne Frank Huis, Rembrandtmuseum en het Van Gogh museum.

Eén van de Nederlandse hoogtepunten is de bloemenveiling in Aalsmeer, waar dagelijks meer dan 20 miljoen planten en bloemen worden verhandeld. Voor de echte bloemenpracht moet u echter tussen april en half mei een bezoekje brengen aan de Keukenhof, waar ruim 7 miljoen bloemen te bewonderen zijn.

Denk ook eens aan de sfeervolle, karakteristieke Hollandse stadjes als Volendam, Edam en Marken, bekend om de kazen, traditionele klederdracht en houten huisjes. En niet te vergeten: De Zaanse Schans met haar prachtige molens.

In het prachtige Den Haag zetelt het parlement en het Internationaal Strafhof, maar u vindt hier ook een bijzondere collectie van 17e-eeuwse schilderijen in het Mauritius. Vlakbij ligt het mooi Delft, bekend van het Delfts Blauwe porselein wat u nog altijd kunt bewonderen.

Verder richting het oosten van Nederland is ook genoeg te beleven, met onder andere het Kröller-Muller-museum, met de op één na grootste collectie van Van Gogh ter wereld, midden in beeldschoon natuurgebied de Veluwe.

Nederland is een klein land maar heeft veel te bieden. Daarom doet ons team er alles aan om u een zorgeloze, unieke en bovenal leuke tour door Nederland te bezorgen.

Boek nu