High-end taxivervoer voor individuen en groepen

Luxe vervoer in Nederland en over de grens

Van Delden Limousine Service staat voor u klaar.

 

U wil comfortabel reizen. Voorzien van alle gemakken, inclusief privéchauffeur. En u wil arriveren in stijl. Dan is Van Delden Limousine Service graag uw gastheer. Vanaf het eerste contact ervaart u onze service en klantvriendelijkheid. Onze back-office staat u graag te woord en regelt alles naar uw wensen. En onze directiechauffeurs garanderen u een prettige, zorgeloze rit.

We rijden u graag naar evenementen, beurzen of meetings. Maar ook naar de luchthaven, uw kantoor, of naar huis. Wilt u één of meerdere bezienswaardigheden bezoeken? Ook dan staan we voor u klaar. Onze chauffeurs vertellen u dan graag meer over de betreffende locaties.

Ook over de grens brengen we u graag naar bestemming. Wereldwijd hebben wij een goed netwerk, waardoor we vrijwel overal vervoer kunnen bieden of voor u kunnen regelen bij betrouwbare partners. Zo geniet u wereldwijd van de service van Van Delden.

Executive vervoer voor groepen

Ook groepsvervoer is mogelijk

Reist u met een gezelschap? Ook dan biedt Van Delden Limousine Service u verschillende high-end vervoersmogelijkheden.

Ook met een gezelschap kunt u reizen in stijl. Voor groepen tot acht personen hebben wij bijvoorbeeld de Mercedes Viano beschikbaar: een luxe uitgeruste verlengde bus. Hiermee geniet u van het comfort van onze reguliere limousines, maar dan een slagje groter.

Vervoer van grotere groepen kunnen wij in overleg regelen. Bijvoorbeeld voor een teamuitje, of een bedrijfsbezoek aan een beurs of congres. Altijd met de klasse en stijl die u van ons mag verwachten.

Tours in Nederland en Europa

Compleet verzorgde tours met stijlvol vervoer

Bezorg uw gasten een luxe reiservaring langs de mooiste plekken in Nederland en Europa.

Van Delden Limousine Service verzorgt graag uw exclusieve tour langs bezienswaardigheden in binnen- en buitenland. Met onze comfortabele auto’s en een privéchauffeur maken wij van uw uitstapje iets bijzonders. Onze tours lenen zich dan ook uitstekend voor zakelijke of diplomatieke bezoeken.

Wij bieden een aantal zorgvuldige samengestelde dagreizen langs bijzondere plekken in Nederland en België. Deze kunnen worden aangepast naar uw wensen. Heeft u andere bezienswaardigheden in gedachten? Geen probleem, dan stellen we een route op maat voor u samen.

Uw chauffeur brengt u niet alleen veilig en comfortabel naar de verschillende bestemmingen, zij vertellen u tevens graag meer over de locaties. Zo heeft u uw eigen privé-gids voor de dag. Onze chauffeurs beheersen Nederlands en Engels, Frans, Duits, Italiaans, Spaans of Portugees.

Groepen tot acht personen kunnen altijd reserveren. Bent u met een groter gezelschap en wilt u gebruik maken van onze exclusieve tours? Neem dan gerust contact met ons op.

Een selectie van onze standaard-tours

GRAND-HOLLAND

Tijdsduur: Een hele dag

We starten de dag vroeg met ‘s werelds grootste bloemenveiling in Aalsmeer.

Vanuit daar brengen we u naar Den Haag. Deze mooie stad huisvest niet alleen het Nederlands Parlement en het Internationaal Strafhof, maar ook het Mauritshuis met haar prachtige collectie 17e eeuwse schilderijen, miniatuurstad Madurodam en de gezellige Scheveningse stranden en boulevards. Een bezoekje aan historisch Delft mag natuurlijk niet ontbreken: hier kunt u onder meer zien hoe het wereldberoemde Delfts Blauw aardewerk nog altijd vervaardigd wordt. Houdt u meer van modern? Dan kunt u kiezen voor een bezoek aan Rotterdam. Deze stad staat bekend om haar hedendaagse architectuur, en uiteraard om de grootste haven ter wereld.

Holland Waterland

Seizoensgebonden
Tijdsduur: Halve dag

Deze tocht voert u langs de mooiste waterrijke plekjes in Noord-Holland. U brengt een bezoek aan de pittoreske vissersdorpen Marken, Edam en Volendam. Marken is een schiereiland in het Markermeer, bekend om de karakteristieke klederdracht en houten huizen op palen. In Edam proeft u natuurlijk een heerlijk stukje echte Edammer kaas. De kaasmarkt van Edam stamt al uit de 16e eeuw. Volendam, bekend als vissersstadje, maakt het trio watersteden compleet. We eindigen de tour met een bezoek aan de Zaanse Schans, een prachtig historisch gebied bekend om haar molens.

Tijdsduur: Hele dag
Deze tour kan eventueel gecombineerd worden met een bezoek aan de Afsluitdijk en het Zuiderzee-museum in Enkhuizen.

Hollandse bollenvelden

Tijdsduur: Halve dag

Van maart tot juni staan de kleurrijke Nederlandse bollenvelden weer in bloei. In de beroemde Zuid-Hollandse bollenstreek kunt u dan miljoenen tulpen, hyacinten en narcissen bewonderen. De langgerekte strepen in alle kleuren zijn typisch Nederlands en prachtig om te zien. Middenin deze regio ligt de Keukenhof. Dit bloemenpark begon in 1642 als kruidentuin voor het Kasteel Keukenhof. Sinds 1950 werken 91 bloembollenkwekers samen om de Keukenhof jaarlijks om te toveren tot één grote bloemenzee. Bezoek de tentoonstellingen, maak een tocht met de fluisterboot of geniet van de ruim 7 miljoen bloeiende bloemen.

Tour van het Oosten

Tijdsduur: Hele dag

Deze Tour laat u kennismaken met het Oostelijke deel van Nederland. U begint met een bezoek aan Koninklijk Paleis het Loo bij Apeldoorn, bekend om de sfeervol aangelegde tuinen. Daarna rijden we verder naar Nationaal Park de Hoge Veluwe, met daarin het Kroller-Mullermuseum. Dit museum heeft de op één na grootste Van Gogh-collectie ter wereld, met bijna 90 schilderen en 180 tekeningen. Buiten vindt u een mooie beeldentuin, met meer dan 160 werken van invloedrijke kunstenaars. De Hoge Veluwe zelf is een uitgestrekt natuurgebied, met bijzondere planten en dieren. Vooral in augustus en september is het park prachtig om te zien, dankzij de bloeiende paarse heide.

Een dagje BELGIË

Tijdsduur: Hele dag

Binnen 2 á 3 uur vanaf Amsterdam bent u al in één van de sfeervolle Belgische steden. Bijvoorbeeld Brugge, het Middeleeuwse stadje perfect voor een romantisch uitje. Of Gent, een stad met 14e- en 15e-eeuwse architectuur maar ook veel knusse kroegjes en restaurants. Of gaat u liever naar Brussel, de zetel van de Europese Unie? Deze stad, met haar bijzondere historie, heeft beeldschone monumenten en paleizen. En dan is er Antwerpen, met de indrukwekkende kathedraal, drukbezochte haven en ruim aanbod van diamant- en antiekhandelaars. Een combinatie van deze steden is natuurlijk ook mogelijk.